home biografie zingen feesten regisseren acteren schrijven presenteren nieuws contact en links

kindervoorstellingen Snirp en Charly

Als kinderen zich ermee mogen bemoeien, vinden ze een voorstelling pas echt leuk. Bij “Snirp” is hun hulp hard nodig om het (taal)mysterie op te lossen. En in “Charly en het geheim van het betoverde woud” is het oplossen van vreemde raadsels de sleutel tot de goede afloop!

Snirp, mini-musical voor groep 1 t/m 8. Spel: Marion met Geeske de Jong. Over verdrietig zijn of blij, over vriendschap en samen oplossingen zoeken.

Snirp is ongelukkig. Hij is verdwaald en misschien wel de allerlaatste Snirp-vogel van de hele wereld. Daar worden Mieke en Meike ook verdrietig van. De tweeling zoekt op het internet, maar daar staat niets over Snirp. Dan krijgen ze een geheimzinnig pakje... Dat is het begin van een reis vol avonturen. Zal het ze lukken Snirp veilig thuis te brengen?

Charly en het geheim van het betoverde woud, mini-musicalsprookje voor jong en oud. Spel: Marion met Harrie Woldendorp. Charly reist door de wereld. Ze is al overal geweest, van de Noordpool tot de Zuidpool. Maar ja, alleen is maar alleen, dus nu gaat ze weer naar huis. Ze neemt de kortste weg, door een groot en nog door niemand ontdekt woud. Door niemand ontdekt? Waarom ligt daar dan ineens een oude koffiepot op het mos? Dan begint een wel heel vreemd avontuur. Zal Charly ooit nog weer thuiskomen?

scholen
home biografie zingen feesten regisseren acteren theater op maat Fetaki Snirp & Charly Oek & Dieren-Joepie Het zit 'm in het zand! musical schrijven presenteren nieuws contact en links