home biografie zingen feesten regisseren acteren schrijven presenteren nieuws contact en links

kindervoorstellingen Oek en Dieren-Joepie

Voor kleuters en onderbouw heeft Marion twee erg leuke voorlees- en meedoevoorstellingen. “Oek” is gebaseerd op de gelijknamige boekjes, met daarbij prachtige, speciaal bij de boekjes geschreven liedjes. Voor “Dieren-Joepie” maakte Marion een mix van zelfgeschreven en bestaande liedjes.

Oek, voor kleuters en onderbouw. Omringd door grote gekleurde platen van Oek vertelt Marion over de wereld van de hunebedbouwers, 5000 jaar geleden. Marion en de kinderen praten gezellig over wat er toen al wel was en vooral over wat er toen nog niet was. "Geen computer, geen boeken, geen fiets of trein. Oek moet alles zelf bedenken en dat is toch net zo fijn?" Zo leert iedereen van elkaar. En meedoen met de leuke liedjes is altijd een feest. Marion heeft verkleedkleren aan. De kinderen mogen natuurlijk ook verkleed komen.

Dieren-Joepie, voor kleuters en onderbouw. Marion vertelt het verhaal van Joep, de oppasser van de dierentuin. Die heeft het heel gezellig met de dieren. Dan komt Jolien ineens elke dag op bezoek. Waarom? Wat doet ze hier zo vaak? Gelukkig kan Joep met de dieren praten. Gezellige voorstelling met veel leuke liedjes. Marion heeft haar liefste knuffeldieren meegenomen. Natuurlijk mogen de kinderen dat ook.

scholen
home biografie zingen feesten regisseren acteren theater op maat Fetaki Snirp & Charly Oek & Dieren-Joepie Het zit 'm in het zand! musical schrijven presenteren nieuws contact en links