10 februari zong Marion als Oringer Cultuurgarnituur voor een record aantal bezoekers haar favoriete country & westernnummers. Twee weken later, op 24 februari, zong ze met de band White Bird, op verzoek, het nummer “If I needed you”.

nieuws 2013

2 november zong Marion in De Hertenkamp te Assen tijdens de Open Bedrijvendag en deed diverse acts. ‘s Avonds opende ze met een spectaculaire buiten-/binnenact de Salvador Dalizaal. Een hoogtepunt daarbij was het speciaal door haar voor deze gelegenheid geschreven lied.

Traditiegetrouw werd de drukke kerstperiode door Marion afgesloten met een drietal diner dansants in de grote sfeervol ingerichte zaal hotel De Oringer Marke in Odoorn: beide kerstdagen en oudejaarsavond. De hele avond dansmuziek zingen tussen de gerechten door. Heerlijk om te doen als je de mensen zo ziet genieten!

Bij Karel & Sjaans kerst, 15 december als Oringer Cultuurgarnituur, vielen de nieuwe liedjes van Marion/Sjaan erg in de smaak! Een humorvol programma met mooie momenten voor het traditionele kerstlied. Zie ook www.oringercultuurgarnituur.nl.

Kerst met Marion in Bieze, 22 december, was sfeervol. Een mooi begin van een reeks muzikale zondagmiddagen in het Grand Café van dit bekende Borgerder hotel. Door het faillisement van het hotel komt er helaas geen vervolg….

Op 9 juni trad Marion diverse keren op tijdens Preuvenement Borger. Ook het duo Karel & Sjaan liet van zich horen. Voor de organisatie Preuvenement Borger tekende Maters & Roberti. Zie ook: website maters&roberti en preuvenement borger.

30 april begeleidde Marion, als Adelheid Naaktgeboren - van Borger tot Odoorn, de “Kroning van de Villa van Streek” in Borger en zong een speciaal door haar voor deze gelegenheid gemaakt lied.

19 april was Marion in het nieuwe winkelcentrum van Emmerhout. Ze leidde de opening van de wijkwinkel. Ondanks het mindere weer was er grote publieke belangstelling, ook voor Marions muzikale voorstelling. (Youtube en website maters&roberti).

16 april zong Marion tijdens de tiende Vriendinnenwandeldag in ‘t Kuierpadtien, Wezuperbrug voor een recordaantal deelneemsters.

De première van Fiesta Española in het Spaanse restaurant El Zorro te Buinen was 6 april 2013 en ging “muy bien”, uitstekend dus. Door diverse groepen is het Fiesta Española al uitbundig gevierd. Boeken in 2013 = speciale intro-prijs.

3 april “Borger, hou je kop” was een groot succes. Met een speciaal geschreven (kinder)voorstelling en een nieuw lied werd gevierd dat De Kop van de Hondsrug nu dan echt z’n vaste plek langs de N34 heeft gekregen. (zie ook: website maters&roberti)

Gedurende het voorjaar zong Marion op diverse huis- en familiefeesten-op-maat.

De nieuwe kindervoorstelling “Dieren-Joepie” speelde Marion met succes voor diverse groepen, o.a. voor een groep volwassenen met een verstandelijke beperking in Hengelo en voor de jongsten van basisschool De Beekgraaf in Nistelrode. Met de groepen 4 t/m 8 van deze basisschool maakte Marion in één dag (!) een spetterende voorstelling als cadeau voor een pensionerende juf. GROOT FEEST!

kindervoorstellingen 1

Deze website kwam in 2013 in de lucht. Er is voor gekozen om “nieuws” alleen vanaf dat moment op de site te houden.

kindervoorstellingen 3

Maters & Roberti was gevraagd het 10e feest van de brandweerkorpsen van de gemeente Aa en Hunze te verzorgen. Het werd 5 oktober een knalavond in Hofsteenge in Rolde, met o.a. een hilarische spelshow o. l. v. Marion en burgemeester Eric van Oosterhout.

In september speelde Marion de kindervoorstelling Fetaki in c.b.s. De Verbindingsweg te Musselkanaal om met de voltallige school“Juffendag” te vieren. Alweer bleek de vertelvoorstelling, met name vanwege het interactieve karakter, geschikt te zijn voor alle groepen van een school samen.

Vrijdag 13 september was Marion de zingende/acterende ceremoniemeester tijdens een bijzonder huwelijksfeest in theehuis Poolshoogte, midden in Odoorns bossen.

De zomer van 2013 was, mede door familieomstandigheden, qua optredens rustig. Tijd dus voor Marion om te besteden aan schrijven en het bedenken van/werken aan nieuwe concepten, veelal aan boord van de tjalk Concordia.

home biografie zingen feesten regisseren acteren schrijven presenteren nieuws contact en links
home biografie zingen feesten regisseren acteren schrijven presenteren nieuws nieuws 2015-2017 nieuws 2014 nieuws 2013 contact en links