home biografie zingen feesten regisseren acteren schrijven presenteren nieuws contact en links

Weet u het nog? Vroeger genoot u van de liedjes van Willeke Alberti, Anneke Grönloh, Corrie Konings, de Zangeres Zonder Naam, Liesbeth List, Ramses Shaffy en Wim Sonneveld. En van Doris Day, de Andrews Sisters en Edith Piaf. Onvergetelijke muziek!

Marion Maters zingt “Muziek van toen”, de mooiste liedjes uit het rijke repertoire van weleer. Haar prachtige stem neemt u mee terug in de tijd, toen de televisie nog zwart-wit was en computers niet bestonden. Herkenbaar voor iedereen. Zeker niet alleen voor ouderen! En meezingen gaat vanzelf.

Marion gaat graag met haar publiek in gesprek en is een enthousiast vertelster. Grappig, serieus, ontroerend, gezellig. Menigeen verzucht dan ook na afloop: “Wat hebben we het leuk gehad!”

Muziek van toen

De Zonnebloem regio Kanaalstreek Theater Hofpoort Coevorden

Marion Maters zingt “Muziek van vroeger”. Herkenbaar voor senioren. “Muziek van toen” voor verzorgingstehuizen, zonnebloem, anbo, enz, enz.

Om iedereen te laten genieten van deze voorstelling is de vaste prijs losgelaten. Het budget is dus bespreekbaar!

home biografie zingen country & western jazz & easy Drents diner dansant muziek van toen Oma Mie Karel & Sjaan Maters & Maathuis pop kerst chansons feesten regisseren acteren schrijven presenteren nieuws contact en links
“Kleintje muziek van toen” kan overal, zelfs in de bus….

Nieuw en heel bijzonder is een seniorenworkshop waarin samen herinneringen worden opgehaald aan en met uw eigen muziek van toen!